Hos Billige-laan.com finder du en overskuelig oversigt over mulige samlelån til dig, der ønsker at skabe større overblik over din økonomi og samtidig spare penge på dine låneudgifter.
De mest populære samlelån pt. er:
Ved at samle dine forskellige lån ét og samme sted kan du nemlig med stor sandsynlighed nedbringe de månedlige udgifter, du har i forbindelse med dine lån – blandt andet i form af renter og gebyrer. På samme tid vil det for de fleste skabe et større overblik over privatøkonomien, hvis alle lån samles i ét lån. På den måde undgår du nemlig at skulle forholde dig til tidsfrister og tilbagebetalinger til flere forskellige låneudbydere – du har blot ét lån at tage stilling til.
Større overblik over din økonomi
Hvis du som rigtig mange andre danskere har indgået flere låneaftaler gennem tiden og nu står med tilbagebetaling af disse lån på samme tid, gør du klogt i at undersøge dine muligheder for at samle dine forskellige lån i ét samlet lån hos en låneudbyder.
Første og fremmest anbefales samlelånet, fordi samlelånet kan være med til at gøre din privatøkonomi nemmere at overskue og holde styr på. At du har helt styr på din økonomi er altid at foretrække, da de fleste ufornuftige økonomiske beslutninger bliver truffet på baggrund af et manglende overblik over og kendskab til privatøkonomien. Sådanne ufornuftige beslutninger kan hurtigt komme til at få en række konsekvenser for dig, og disse kan komme til at få betydning for din økonomi mange år frem i tiden. Det gælder eksempelvis, hvis du gældsætter dig på en uhensigtsmæssig måde, som din økonomi ikke kan holde til. Forsøg derfor altid at have et klart overblik over din økonomiske situation her og nu samt i den nærmeste fremtid.
Med et samlelån kan du opnå et sådant overblik over din privatøkonomi. Det kan for mange virke uoverskueligt med flere forskellige lån, der skal tilbagebetales på samme tid. Det er nemlig forskelligt fra lån til lån, hvor lang løbetiden er, hvor stor den månedlige afbetaling er, og hvor høje renterne er, ligesom andre parametre også spiller ind på, hvor dyrt lånet er for dig at have. Hvis du samler alle dine lån i ét samlelån, skal du blot forholde dig til én løbetid, én rente og én månedlig afbetaling af lånet. Du undgår derved at blive overrasket over en høj låneudgift, som du ikke havde set komme, og som derfor kan få konsekvenser for din økonomi i den pågældende måned.
Spar penge ved at samle dine lån ét sted
Udover at skabe et bedre og mere overskueligt overblik over din økonomiske situation nu og i fremtiden kan samlelånet også spare dig for en væsentlig portion penge hver måned. I langt de fleste tilfælde vil det nemlig være en økonomisk god beslutning for dig at samle dine lån i ét samlelån. Det skyldes, at du med stor sandsynlighed vil spare en række gebyrer og udgifter til renter, hvis du kun skal afbetale på ét lån. Især hvis du på nuværende tidspunkt betaler høje renter på dine lån.
Hver gang du underskriver en låneaftale, binder du dig også til en given afbetalingsperiode, hvor de lånte penge samt renter og gebyrer betales tilbage til låneudbyderen. I de fleste tilfælde vil de gebyrer, du betaler til din udbyder i ved siden af renterne, være flere, hvis du har indgået flere låneaftaler. Sagt på en anden måde er der oftest penge at spare, hvis du blot skal betale renter og gebyrer på ét lån og ikke flere. Netop det får du mulighed for med et samlelån.
Saml forskellige låntyper
Hvis du overvejer at samle dine lån i et samlelån, tænker du måske, om det er muligt at samle flere forskellige låntyper i det samme samlelån. Det hurtige svar på dette spørgsmål er, at det i langt de fleste tilfælde er en mulighed.
De fleste lån bliver taget med et helt specifikt formål for øje. Det kan eksempelvis være et lån til afholdelse af bryllup, et billån til udskiftning af den gamle bil eller et SU-lån, som blev taget, mens du var studerende, og pengene i hverdagen var få. Hvis du ligesom rigtig mange andre danskere betaler tilbage på flere forskellige lån, som du gennem årene har taget af den ene eller anden årsag, kan du altså med fordel overveje at samle alle disse lån i et samlelån.
Ved de fleste samlelån er det muligt både at samle SU-lånet, kviklånet, billånet og mange andre låntyper i ét lån. På den måde kan der være gode penge at spare for dig hver måned. Indgik du eksempelvis en aftale om et kviklån i en periode, hvor du var særligt økonomisk presset, fik du sandsynligvis også tilbudt en forholdsvis høj rente, da renten generelt er høj ved denne type lån. Lægger du nu kviklånet sammen med dine øvrige lån i et samlelån, vil den rente, som du fremover skal betale sammen med afbetalingen af dit samlelån, med stor sandsynlighed være mindre end de renter, som du er vant til at betale på dine forskellige lån. Det er især, når det kommer til renten, at der ofte vil være væsentlige penge at spare ved at vælge et samlelån.
Hurtigere afvikling af dine lån
Udover lavere udgifter til renter vil du ligeledes i de fleste tilfælde kunne afvikle dine lån hurtigere, hvis du samler alle dine lån i et samlelån. Jo hurtigere, du får tilbagebetalt de penge, du har lånt, jo flere penge er der typisk også at spare på dine låneudgifter. Når du går på jagt efter det samlelån, som bedst vil matche dine behov og præferencer, har du i høj grad muligt for selv at have indflydelse på, hvor lang løbetiden på dit lån skal være. Ønsker du at blive gældfri så hurtigt som muligt, kan du derfor blot vælge at ansøge om et samlelån med en kort tilbagebetalingsperiode.
Mange vælger et samlelån, blandt andet fordi de ønsker at komme af med deres gæld så hurtigt som muligt. Det kan der også være økonomisk fornuft i at gøre, da det som bekendt altid koster penge at have et lån. Som det gælder ved alle typer lån, bør du dog altid overveje nøje, om det er realistisk for dig rent økonomisk at tilbagebetale dit samlelån over en kortere periode. Hvis du skriver under på en låneaftale med en kort løbetid, er du nemlig også forpligtet til at overholde denne løbetid. Gør du ikke det, vil det blive betragtet som misligholdelse af dit lån, og det kan få økonomiske konsekvenser for dig. Ved de fleste lån pålægges nemlig en række gebyrer, hvis tilbagebetalingstiden for lånet ikke overholdes. Vær derfor altid realistisk, når du vælger løbetid for dit lån. Det er nemlig altid at foretrække at have en lidt længere løbetid, som du er sikker på at kunne overholde, fremfor en løbetid, som kommer til at sætte dig i økonomiske vanskeligheder.
Saml det lånebeløb, du har behov for
Ligesom det er muligt at samle flere forskellige typer lån i det samme samlelån, er det også en mulighed at samle forskellige lånebeløb. Du kan altså uden problemer både samle små og store lån i ét og samme samlelån. Desuden er det en mulighed både at ansøge om et mindre samlelån og et samlelån på et større pengebeløb, hvori du har samlet flere større lån. Størrelsen på dit samlelån kommer nemlig helt an på, hvordan din pågældende lånesituation ser ud.
Ved de forskellige udbydere, der tilbyder samlelån, er det muligt at se, hvor små og store samlelån det er muligt at ansøge om hos låneudbyderne. Hvis du på forhånd ved, at summen af alle de lån, som du ønsker at samle, lyder på et forholdsvist højt pengebeløb, kan du derfor med fordel kigge efter de låneudbydere, der tilbyder større samlelån. Tag også altid et kig på, hvilken rente de forskellige låneudbydere tilbyder, samt hvor lang en løbetid du har mulighed for at få på dit samlelån.
Derudover bør du være opmærksom på, hvorvidt der er stiftelsesomkostninger ved dit samlelån. Stiftelsesomkostninger kan være i form af et gebyr, som udbyderen tager for at påbegynde en låneaftale med dig. Dog findes der også mange låneudbydere, som tilbyder samlelån uden stiftelsesomkostninger.
Nøglebegreber ved samlelån
Et samlelån er en betegnelse for et lån, hvor flere forskellige lån samles i ét og samme lån. Af den grund er mange af de samme nøglebegreber relevante for samlelånet, som de er for andre typer lån. Herunder kan du blive klogere på, hvilke begreber der er væsentlige at kende til, hvis du overvejer at ansøge om et samlelån.
Renten
Som ved stort set alle andre typer lån skal du også betale renter af dit lånebeløb, når du samler dine lån i et samlelån. Renten på dit samlelån er en bestemt procentdel af dit lånebeløb, som lægges oveni selve lånebeløbet. Når du betaler dine lånte penge tilbage, skal du altså udover selve lånebeløbet også betale et givent beløb i rente. Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor lav en rente du kan få på dit samlelån. Derudover vil din rente som oftest være bestemt ud fra en kreditvurdering, som låneudbyderen laver af dig på baggrund af din økonomiske situation. Du kan i et senere afsnit læse mere om, hvordan en kreditvurdering laves i forbindelse med et samlelån. Sidst, men ikke mindst, vil renten på dit samlelån også typisk afhænge af, hvor lang en løbetid der er blevet givet på lånet.
Debitorrente
Når du undersøger dine forskellige muligheder for et samlelån, er det også væsentligt at tage et kig på lånenes debitorrenter. Debitorrenten ved et lån angiver de samlede udgifter, som du årligt vil få på dit lån i form af renter. Debitorrenten inkluderer derfor også renters rente. Af den grund vil debitorrenten ligeledes afhænge af, hvor ofte der tilskrives renter på dit samlelån. Hvis der tilskrives renter på dit lån hver måned, vil debitorrenten eksempelvis være lavere, end hvis der blot tilskrives renter på dit lån én gang om året. Dog varierer debitorrenten sjældent voldsomt, alt efter om der tilskrives renter på dit lån hver måned eller kun én gang om året. Hvis du har med større lånebeløb at gøre, kan det imidlertid godt betale sig at tage et kig på debitorrenten, da debitorrenten godt kan få økonomisk betydning for din lånesituation i tilfælde med store lånebeløb.
ÅOP
Når du før har indgået låneaftaler, har du med stor sandsynlighed også undersøgt lånenes ÅOP, inden du skrev under på en aftale. ÅOP er nemlig et nøgletal, som er særdeles godt at kende til, når man skal ud og låne penge. ÅOP, som er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, beskriver, hvor dyrt et lån samlet set er på et år, og denne pris angives altid i procent.
I ÅOP er både inkluderet alle løbende omkostninger og alle omkostninger, som du kun betaler én gang – eksempelvis stiftelsesomkostningerne. Med ÅOP er det derfor nemt for dig hurtigt at danne dig et overblik over, hvor dyre de forskellige samlelån reelt set er. Af den grund er det også ÅOP, som du bør kigge på, når du skal sammenligne forskellige samlelån.
I dag er det bestemt, at alle banker og låneudbydere skal opgive ÅOP for de lån, de tilbyder. Det skyldes, at det skal være overskueligt og tilgængeligt for alle forbrugere at gennemskue, hvor dyre de forskellige lån er, samt sammenligne forskellige lån på kryds og tværs. Uden ÅOP kan det hurtigt blive vanskeligt at se, om et lån samlet set vil være for dyrt, eller om det kan være en ganske fornuftig beslutning.
Har du eksempelvis kig på et lån, som har en lav rente, men til gengæld et forholdsvist højt stiftelsesgebyr, kan det få mange til at tro, at lånet derfor er billigt. Mange er nemlig af den opfattelse, at en lav rente er lig med en god låneaftale. Sådan forholder det sig imidlertid ikke altid. Et lån med en forholdsvis høj rente, men et lavt stiftelsesgebyr, kan sagtens vise sig at blive en billigere løsning i sidste ende. For at finde frem til, hvilken låneaftale der faktisk er den mest fordelagtige for dig, bør du derfor altid tage et kig på lånenes ÅOP.
Samlet og månedlig ydelse
På de fleste låneaftaler står den samlede ydelse samt den månedlige ydelse på det pågældende lån angivet. Ud fra disse tal kan du se, hvor meget du så at sige skal yde for at tilbagebetale dine lånte penge inden for den givne tidsfrist. Hvor den samlede ydelse angiver, hvor stort et beløb du i alt skal betale over løbetiden på lånet, angiver den månedlige ydelse, hvor mange penge du hver måned skal have op af lommen for at overholde din låneaftale.
Din månedlige ydelse på dit samlelån vil blandt andet være et resultat af den kreditvurdering, som din låneudbyder laver af dig forud for jeres låneaftale. Hvis låneudbyderen vurderer dig til at være meget kreditværdig, vil du sandsynligvis kunne få en lavere månedlig ydelse, end hvis udbyderen ikke anser dig som værende særlig kreditværdig. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke faktorer som er på spil, når låneudbyderne vurderer din kreditværdighed som låntager.
Kreditvurdering ved samlelån
Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvilke faktorer der spiller ind, når udbyderen foretager en kreditvurdering af dig. Du kan derfor godt blive vurderet til at være meget kreditværdig hos den ene låneudbyder, mens du muligvis bliver vurderet til at være mindre kreditværdig hos en anden udbyder. Herunder kan du blive klogere på, hvilke faktorer der ofte er i spil, når du bliver kreditvurderet forud for en låneaftale om et samlelån.
En kreditvurdering går i al sin enkelthed ud på, at låneudbyderen laver en vurdering af dig som låntager. Denne vurdering bygger på, hvor god udbyderen mener, du vil være til at overholde din låneaftale. Låneudbyderne vil naturligvis gerne sikre sig selv mest muligt og ikke låne penge ud til folk, som senere viser sig ikke at være i stand til at betale de lånte penge tilbage. For at undgå sådanne situationer laves i de fleste lånesituationer en kreditvurdering af låntager, så låneudbyderne får mulighed for at sortere de personer fra, som ifølge deres vurdering ikke kan overholde den låneaftale, som de har ansøgt om at indgå. Derudover bruges kreditvurderingen naturligvis også til at kunne tilbyde dig den mest fordelagtige låneaftale. Hvis du vurderes til at være meget kreditværdig af din udbyder, kan du nemlig med stor sandsynlighed få en billigere låneaftale.
I forlængelse af ovenstående gør du derfor ligeledes klogt i at undersøge, på hvilke parametre din kommende låneudbyder vurderer din kreditværdighed. Scorer du lavt på visse parametre, har du nemlig mulighed for at ændre på dette og dermed opnå en bedre samlet kreditvurdering, som i sidste ende kan resultere i en mere fordelagtig låneaftale for dig.
Indkomst og faste udgifter
Først og fremmest vil de fleste låneudbydere kigge på, hvor meget du tjener hver måned, når de laver en kreditvurdering af dig. Her gælder, at jo højere en fast indkomst du har, jo lavere en rente vil låneudbyderen typisk også kunne give dig. Dernæst vil udbyderen kigge på, hvor store dine faste udgifter er, ligesom det er væsentligt, hvor stort et rådighedsbeløb du har hver måned, når dine faste udgifter er betalt. Det er nemlig penge fra dette rådighedsbeløb, som skal bruges på at tilbagebetale dit lån, og derfor er låneudbyderen interesseret i at se, hvor mange penge du faktisk har til rådighed hver måned.
Alder
Desuden kan din alder have betydning for din kreditvurdering. Selvom det naturligvis ikke altid er tilfældet, har yngre personer oftere vist sig ikke at være i stand til at overholde deres låneaftale sammenlignet med lidt ældre personer. Derfor vil nogle låneudbydere eksempelvis kunne tilbyde en lavere rente til en person over 25 år end en, som endnu ikke er fyldt 25 år. Dette kommer dog meget an på, hvilken låneudbyder du vælger at ansøge om et samlelån hos.
Uddannelse og beskæftigelse
Dit uddannelsesniveau kan ligeledes have betydning for, hvilken kreditvurdering din låneudbyder laver af dig. Hvis du har en lang uddannelse, vil udbyderen i de fleste tilfælde kunne tilbyde dig en lavere rente, end hvis du har en kort uddannelse. Denne forskel skyldes kort og godt, at der er større sandsynlighed for, at du efter din uddannelse går ud og får et job med en forholdsvist høj løn, hvis du har taget en længere uddannelse. De personer, som har en høj indkomst hver måned, vil låneudbyderne som bekendt i højere grad tilbyde fordelagtige låneaftaler til.
Sikkerhed for lånet
Hvis du har mulighed for at stille sikkerhed for dit samlelån, er der ligeledes større sandsynlighed for, at renten på dit lån bliver sat relativt lavt. Når du stiller sikkerhed for dit lån, løber din låneudbyder nemlig en mindre risiko ved at låne dig penge, og derfor tør udbyderen godt sætte din rente en smule lavere. Du kan stille forskellige personlige ejendele i sikkerhed for dit lån – eksempelvis din bil, fast ejendom eller lignende ejendele af høj værdi.
Registreret i RKI
Som RKI-registreret kan det generelt være svært at få godkendt en låneaftale på et samlelån. Finder du en låneudbyder, som gerne vil låne dig penge på trods af RKI, skal du desuden forvente, at din rente vil blive sat forholdsvist højt. Når du står registreret i RKI, vil du nemlig blive betragtet som en dårlig betaler, og derfor vil du ikke have mulighed for at opnå en høj kreditvurdering. Skylder du som RKI-registreret penge til forskellige låneudbydere, og ønsker du at samle alle dine lån i et samlelån, bør du først undersøge dine muligheder for at blive slettet fra RKI. Din kommende låneaftale om et samlelån vil nemlig med al sandsynlighed blive mere fordelagtig for dig, hvis du ikke står registreret i RKI som dårlig betaler.
Ovenstående er blot eksempler på, hvilke faktorer der kan være i spil, når låneudbyderne laver en kreditvurdering af dig. Hvis du ønsker mere konkret information om, hvilke parametre din kommende låneudbyder måler din kreditværdighed på, bør du henvende dig hos den pågældende udbyder.
Find en oversigt over mulige samlelån
Hos Billige-laan.com har vi samlet en lang række låneudbydere, som tilbyder samlelån. Hvis du er på udkig efter et samlelån, der matcher din nuværende økonomiske situation, kan du derfor med fordel tage et kig på oversigten her på siden. Her har vi nemlig sørget for at gøre det nemt og overskueligt for dig som låntager at sammenligne en række samlelån, så du uden hverken problemer og lang tids søgen kan finde frem til det rette lån for dig. Blandt andet vil det i vores sammenligningsoversigt fremgå, hvor stort et lånebeløb du kan samle i dit samlelån, hvor høj en rente du kan forvente på dit lån, hvor gammel du skal være for at ansøge om lånet, samt hvor lang en afbetalingsperiode de forskellige udbydere tilbyder på deres samlelån.
I oversigten her på siden fremgår det desuden, hvilke låneudbydere der tilbyder den type lån, som du er på udkig efter. Har du en foretrukken låneudbyder, kan du derfor vælge kun at ansøge om et samlelån fra netop denne udbyder. Hertil bør nævnes, at du altid har mulighed for at ansøge om et samlelån hos flere forskellige låneudbydere, inden du beslutter dig for, hvilken konkret låneaftale du ønsker at indgå. Det er nemlig helt og aldeles uforpligtende at ansøge om et samlelån og indhente lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere. Først når du har sat din underskrift på en låneaftale, er du bundet af denne aftale.
For at gøre det endnu nemmere og hurtigere for dig at finde frem til det rette samlelån til dig, kan du benytte de forskellige søgeværktøjer øverst på sammenligningssiden. I søgeværktøjerne er det nemlig blandt andet muligt at angive det pengebeløb, som du ønsker at låne. Ved at lave denne indstilling slipper du for at skulle gennemgå forskellige lånemuligheder, som faktisk ikke er relevante for dig, fordi lånene ikke matcher dine kriterier. Angiv også i søgeværktøjerne, hvor gammel du er, så du udelukkende præsenteres for låneaftaler på samlelån, der tilbydes til personer på din alder. Er det desuden vigtigst for dig, at du finder et samlelån med en lav rente, kan du vælge at sortere dine søgeresultater efter laveste rente. En anden mulighed er at rangere søgeresultaterne efter popularitet, så du øverst på sammenligningssiden bliver præsenteret for de lån, som flest andre låntagere har valgt at ansøge om.
Sådan ansøger du om et samlelån
Hvis du gerne vil ansøge om et samlelån, skal du bære dig ad på omtrent samme måde, som når du ansøger om andre låntyper. Dog skal du forud for din ansøgning vide, hvilke eksisterende lån du ønsker at samle i dit samlelån, samt hvor stort et samlet lånebeløb du gerne vil ende med at låne.
Når du benytter sammenligningsværktøjet her på siden, bliver du som tidligere nævnt udelukkende præsenteret for lånetilbud, der matcher dine ønsker og kriterier. Finder du et tilbud i listen over muligheder, som du gerne vil se nærmere på, klikker du blot på ”Ansøg”. Herefter vil du blive sendt over til låneudbyderens egen hjemmeside. På denne hjemmeside kan du ansøge om det pågældende lån. Du låner med andre ord ikke dine penge gennem Billige-laan.com – vi formidler blot kontakten mellem dig som låntager og et hav af mulige låneudbydere.
Fælles for alle låneudbyderne på siden her er, at det er både hurtigt og simpelt at ansøge om et samlelån hos dem. Når du sendes videre til udbydernes hjemmesider, vil du blive præsenteret for et forholdsvist enkelt skema, som skal udfyldes med en række personlige oplysninger om dig som låntager. Når udbyderen har modtaget din låneansøgning, vil denne blive behandlet, hvorefter du vil få svar på, om du kan blive godkendt til et lån eller ej.
Godkendes du til et lån af låneudbyderen, er det op til dig at vurdere, om du vil takke ja til det konkrete tilbud, som udbyderen har sendt til dig. Først når du underskriver aftalen, er du bundet til dit lånetilbud. Du kan af den grund uden problemer ansøge om flere forskellige samlelån, inden du beslutter dig for, hos hvilken låneudbyder du ønsker at låne penge. Det er nemlig først, når du modtager en række konkrete tilbud, at du kan vurdere, hvilken låneudbyder der kan give dig det mest fordelagtige tilbud. Først når låneudbyderen har behandlet din ansøgning og eventuelt lavet en kreditvurdering af dig, kan de sende dig et tilbud på en konkret aftale. Det er derfor ofte en god idé at ansøge om samlelån hos flere forskellige udbydere, inden du træffer din endelige beslutning.
Inde på låneudbydernes egne hjemmesider fremgår det desuden, hvilke konkrete krav og betingelser de stiller til deres låntagere. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan godkendes til et lån hos en bestemt låneudbyder, er en mulighed desuden altid at tage kontakt til den pågældende udbyder.
Brug dine penge på andet end lånegebyrer
De færreste ønsker at bruge flere penge end nødvendigt på gebyrer i forbindelse med lån. Når du låner penge – uanset om det er på nettet eller i banken – vil der altid være en række gebyrer og renter, som skal betales i forbindelse med tilbagebetalingen af de lånte penge. Du kan dog nedbringe disse udgifter betragteligt, hvis du i stedet for at have flere mindre lån blot har ét større lån – for eksempel et samlelån.
Et samlelån kan altså resultere i, at du hver måned kan spare penge på de udgifter, som du har til dine lån. Disse penge kan dermed bruges på noget andet og meget sjovere end lånegebyrer. Sæt eventuelt de penge, som du før betalte i låneudgifter hver måned, ind på en opsparing, og spar op til noget, du længe har haft lyst til. Det kan eksempelvis være en længere rejse eller et lækkert møbel til stuen. Hvis din økonomi før har kunnet holde til at betale alle de låneudgifter, som du har haft, vil det med stor sandsynlighed ikke blive noget problem for dig at spare penge op hver måned, hvis du samtidig nedbringer dine udgifter til lån betragteligt.
De penge, som før er forsvundet ud af kontoen og over til en låneudbyder, kan du altså få meget mere glæde af selv, hvis du samler dine lån i et samlelån og dermed skærer ned på dine månedlige låneudgifter. Det vil altid koste penge at låne penge, og derfor handler det om at finde ud af, hvilken låneløsning der er den mest fordelagtige i netop dit tilfælde, så du ikke kommer til at bruge unødvendigt mange penge på renter og diverse gebyrer.
Lån flere penge med et samlelån
Udover at samle dine eksisterende lån i et samlelån og spare penge hver måned har du faktisk også mulighed for at optage et endnu større lån, end du har på nuværende tidspunkt, hvis du vælger at samle dine lån ét sted. Den sum penge, som du skylder dine låneudbydere, kan du altså samle i et samlelån, samtidig med at du forhøjer dit lånebeløb. Ved at forhøje dit lånebeløb får du flere penge til rådighed, og du får mulighed for at købe eller opleve noget, som ikke før var muligt for dig.
Nu tænker du måske, at dine låneudgifter også vil blive dyrere, hvis du forhøjer dit lånebeløb. Det koster nemlig som bekendt penge at låne penge, og jo højere et beløb, du har lånt, jo mere skal du typisk også betale i renter og gebyrer. Dog er det ikke altid sådan, at de udgifter, du har til dine lån, bliver højere, hvis du samler dine lån i et samlelån og samtidig forhøjer dit samlede låneløb. Mange af de udgifter, som du tidligere har haft i forbindelse med dine lån, vil du nemlig kunne spare med et samlelån, og derfor vil du i mange tilfælde både kunne forhøje dit lånebeløb og spare penge på dine låneudgifter.
Står du og mangler penge, og overvejer du i den forbindelse at optage endnu et lån, selvom du i forvejen betaler af på dine eksisterende lån, kan det derfor ofte være en økonomisk god idé for dig at ansøge om et samlelån og i samme ombæring forhøje dit lånebeløb. Med denne løsning kan der nemlig være mange penge at spare hver måned, og samtidig vil du få et langt bedre overblik over din økonomi, hvilket altid er et godt udgangspunkt for en sund privatøkonomi.
Hos Billige-laan.com vil vi gerne hjælpe med, at alle danskere, som sidder med et eller flere lån, også sidder med de mest fordelagtige låneaftaler for netop dem. Der er stor forskel på, hvilke lånetilbud låneudbyderne tilbyder, og derfor kan det ofte være en god idé at kigge de forskellige muligheder igennem på en sammenligningsside for lån som vores. Her bliver du nemlig på overskuelig vis præsenteret for de lånemuligheder, der er relevante for dig, og du slipper derfor for at kigge flere forskellige udbyderes sider igennem for at finde frem til det ideelle lån for netop dig.