Når man står i RKI, kan det være svært at få lov at låne penge – uanset om det gælder i banken, eller om det handler om at låne penge hos en anden udbyder. Dine lånemuligheder bliver væsentligt indskrænkede så snart du står i RKI, men det er ingen umulighed at låne penge.

Hvorvidt du er havnet i RKI af den ene eller den årsag, er næsten aldrig interessant for låneudbyderen. Du bør selvfølgelig stille dig selv spørgsmålet, om du overhovedet har behov for at låne flere penge, når du i forvejen står i RKI. Overvej grundigt, om det er bedre at vente og undervejs spare op, eller om det er endnu bedre helt at lade være med at gøre det, som du skulle låne penge til. Husk, at det ikke bliver bedre, jo flere penge du låner. Det vil oftest gøre situationen endnu mere vanskelig, end den var i forvejen.

RKI lån – Kan du låne penge?

Det er op til den enkelte låne udbyder at vurdere dine lånemuligheder og om du kan låne penge eller ej. I nogle sammenhænge kan det være ganske fornuftigt at undersøge dine lånemuligheder, selvom du står i RKI. Lån er nemlig dyrere, jo flere små lån du har, da disse ofte er kendetegnet ved en høj rente. Dermed kan det være en fordel at samle alle de små dyre lån ét sted, og måske kan du på den måde spare et par procenter i renter, da det vil være et større beløb, du skal låne. På den måde bliver din ÅOP så lav, som det er muligt med det pågældende lån. Fordelen ved dette er selvfølgelig, at du afvikler din gæld hurtigere, da du på den måde sparer en del penge, som du ellers skulle betale i renter. Og på den måde bliver der tale om billige lån.

Bankerne vil meget sjældent være med til at låne dig penge, hvis du først er registreret i RKI. Derfor vil det sjældent give meget værdi at spørge banken til råds, men hvis du har et godt forhold til din bankrådgiver, så spørg eventuelt vedkommende om lånemuligheder for RKI og lån. De fleste får et nej, og dermed skal du i gang med at undersøge mulighederne for at låne penge online. Her bliver der nemlig sjældent stillet de samme krav til RKI lån.

RKI lån – Hvordan?

Ønsker du lån trods RKI, og når du står registreret i RKI, vil det bedste være at tage fat på den enkelte låneudbyder for at undersøge dine lånemuligheder. Du kan som regel ikke se informationer om, vilkårene for RKI lån på låneudbydernes hjemmesider og derfor er det nødvendigt at kontakte den enkelte udbyder for at få de helt korrekte priser og informationer. Når først du har indhentet informationer hos de enkelte udbydere, er det muligt at lave en prissammenligning og se, om det er muligt at få billige lån, når du er registreret i RKI.

Lån penge online, når du er registreret i RKI. Lån bliver ikke helt billige, men det er ikke en umulighed.

Læs eventuelt mere i artiklen – Hvad er RKI?

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
RKI lån, 10.0 out of 10 based on 1 rating