En af de ting, som ofte bliver undersøgt og forespurgt på diverse sider på nettet, er muligheden for at stå i RKI, lån uden sikkerhed og i det hele taget hvilke vilkår, der gør sig gældende. Det er selvfølgelig specielt interessant for dem, der af den ene eller anden grund er havnet i RKI og dermed er blevet registreret som dårlige betalere.

Den korte version er, at det kan være utroligt svært at få et lån uden sikkerhed, hvis man er blevet registreret i RKI. Det betyder nemlig, at langt de fleste låneudbydere ser dig som dårlig betaler og dermed ser de en risiko for, at de ikke får deres penge igen, hvis de vælger at låne dig penge. Derfor har de fleste låneselskaber på nettet det standardkrav, at du ikke må være registreret i RKI, hvis du ønsker at lån penge hos dem.

Ligeledes kan det være svært at låne penge i banken, da de ligeledes ser en risiko ved at låne dig penge. Afhængigt af, hvor godt et forhold, du har til din bankrådgiver, kan der dog være muligheder alligevel. Det kommer selvfølgelig helt og aldeles an på, hvor mange penge du skal bruge, hvor lang tid du skal bruge dem og hvor hurtigt du kan betale dem tilbage igen. Desuden kommer det helt an på din troværdighed og hvor meget din bankrådgiver stoler på dig. I nogle tilfælde kan det lade sig gøre, men det er som beskrevet afhængig af den pågældende situation og derfor kræver det en god snak med din bankrådgiver.

Med andre ord kan det være svært at låne penge, hvis du først er blevet registreret i RKI. Det er ikke en umulighed, men det kræver, at du tænker dig godt om og muligvis kommer op med nogle kreative muligheder, da de gængse lånemuligheder kan være vanskelige for dig.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
RKI lån uden sikkerhed, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Related posts:

  1. Billige lån uden sikkerhed
  2. Lån uden sikkerhed?