Hvis du er blevet registreret i RKI, kan det have store konsekvenser for dine muligheder for at låne penge. Dine lånemuligheder med RKI registrering bliver ganske enkelt færre, da der er flere låneudbydere, som ikke accepterer, at du er registreret i RKI, hvis du skal låne penge.

Årsagen til at færre virksomheder ønsker at låne dig penge, er ganske enkelt, at du af den ene eller anden grund er blevet registreret som dårlig betaler. Om det skyldes den ene eller den anden årsag vil i de flest tilfælde være irrelevant. Selvfølgelig er du i din gode ret til at kontakte den enkelte låneudbyder for at forhøre dig om dine muligheder for billige lån i dit konkrete tilfælde. Nogle gange lykkedes det at få en aftale på plads. I en sådan forbindelse, skal du selvfølgelig være 100% sikker på, hvad aftalen indebærer og hvad du kommer til at betale i renter. Det kan nemlig vise sig at blive en rigtig dyr fornøjelse i den sidste ende.

Ofte vil du ikke være i stand til at stille en sikkerhed for lånet og derfor vælger de fleste låneudbydere at kræve en højere rente, da der kan være risici for, at de ikke får deres penge igen, hvis du på et tidspunkt bliver ude af stand til at indfri din gæld.

I langt de fleste tilfælde vil det være en fordel at gå i banken og tage en snak med din bankrådgiver om dine lånemuligheder. De fleste har et længerevarende bekendtskab med deres bankrådgiver og derfor vil du oftest kunne få lidt længere snor her, end hos låneudbydere, som ikke har kendskab til din specifikke økonomiske situation på forhånd.

Med andre ord vil dine lånemuligheder med RKI registrering blive indskrænkede, og du vil ikke have de samme muligheder, som de der ikke er registreret i RKI. Forsøg eventuelt at kontakte den enkelte låneudbyder for at forhøre dig om mulighederne i netop din situation. Så får du den mest opdaterede viden fra den enkelte udlåner.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Lånemuligheder med RKI, 10.0 out of 10 based on 1 rating