Hvis først du er blevet registreret i RKI, kan det være svært at komme ud igen. Hvis du ønsker at optage et lån trods RKI, er der dog nogle ting, du kan gøre, for at forbedre dine lånemuligheder.

Ønsker du et lån trods RKI, kan du ikke forvente, at du glider sikkert igennem ansøgningsprocesserne. Derimod må du væbne dig med tålmodighed og en god portion vilje. Hvis du har en god portion vilje, er der også en god mulighed for, at du kan komme helt ud af RKI.

Billige lån

Hvis du står i RKI, er det fordi du på et tidspunkt er blevet registreret som dårlig betaler. Når først du har været registreret som dårlig betaler, er det svært at låne penge, da dem der låner dig penge selvfølgelig gerne vil være sikre på, at du kan betale dem tilbage på en eller anden måde. Der kan være flere forskellige årsager til, at du er havnet i RKI og dermed er det ikke sikkert, at de respektive selskaber ser lige strikse på årsagen til, at lige netop DU er havnet i RKI. Det er muligt at finde selskaber, som er villige til at yde dig et lån trods RKI. Dette kræver dog, at du kontakter dem og forhører dem om muligheden for et RKI lån, i lige nøjagtigt dit tilfælde, hvor du skal låne penge.

For at få de bedste muligheder, vil jeg anbefale dig at søge lidt rundt her på siden og sætte dig godt ind i reglerne for at låne penge på trods af, at du er registreret i RKI.

Hvis du har mulighed for det indenfor en overskuelig årrække, vil langt det bedste dog være, at komme helt ud af RKI ved at betale din gæld. På den måde vil du igen få åbne muligheder for at låne penge flere forskellige steder, da du ikke længere vil være registreret som dårlig betaler.

Læs eventuelt også artiklen Hvad er RKI?

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/10 (3 votes cast)
Lån trods RKI, 5.0 out of 10 based on 3 ratings