Hvis du er registreret i RKI og ønsker et lån, så kan det nogle gange virke meget besværligt og uoverskueligt at blive godkendt til at låne penge. Derfor gælder det om at tænke lidt mere kreativt for at få lån trods RKI.

Tænk ud af boxen

Som udgangspunkt er der ikke mange af de traditionelle låneselskaber, som du finder på nettet, som ønsker at låne dig penge, hvis du allerede er registreret i RKI. Og der er sjældent tale om decideret billige lån. De løber nemlig en forholdsvis stor risiko, da de fleste af de lån de udbyder er lån uden sikkerhed. Og det vil sige at de løber en risiko for, at de ikke får deres penge igen. Dette vil de som udgangspunkt ikke være med til. Der er selvfølgelig muligheden for at kontakte dem under alle omstændigheder og høre nærmere, hvilke muligheder der så findes. Det kan jo aldrig skade og måske lykkedes det, hvilket selvfølgelig afhænger helt og aldeles af din situation.

Skal du bruge pengene?

Derudover kan det også være en god idé at genoverveje en ekstra gang, om du har behov for pengene. Hvis du allerede mindst én gang har været i en situation, hvor du har haft udfordringer med at betale dine regninger, eller at betale penge, som du har lånt, så bør du overveje en ekstra gang, om det er en god idé at låne penge igen. At få lån trods RKI er ikke en nem opgave, hvis du har vist dig som værende en dårlig betaler.

Desuden hjælper det ikke altid på problemet at låne endnu flere penge. Det vil ofte være kortsigtet, så tænk dig om en ekstra gang.

At få lån trods RKI kan være en udfordring, men det kan godt lade sig gøre, hvis du gør det på den rigtige måde og hvis du henvender dig de rigtige steder. Det gælder om at tænke lidt væk fra de traditionelle lånemuligheder og se på, hvilke muligheder du ellers har.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Få lån trods RKI, 9.0 out of 10 based on 1 rating