Nogle lånevirksomheder reklamerer af og til med at du kan låne penge uden at skulle betale renter af lånet – med andre ord – et lån uden renter.

Men kan det lade sig gøre og findes der lån uden renter, eller er det i virkeligheden blot reklameord?

Som udgangspunkt kan du tage som tommelfingerregel, at hvis der er noget, som lyder for godt til at være sandt, så er det det som regel.

Noget af det, som du altid skal holde øje med, når du undersøger, hvad lån koster, så er det det begreb, som hedder ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent. Denne procentsats giver dig nemlig den rigtige procentsats for, hvor meget lånet vil koste dig løbende.

Lån uden renter

Derudover skal du selvfølgelig være opmærksom på, om der er gebyrer forbundet med at oprette lånet. Det er meget forskelligt, om de er gebyrer på lån eller ej. Hvis der er gebyrer forbundet med oprettelse af lånet, så er der som regel tale om lån med lav rente eller lån uden renter, men så er gebyret som regel så højt, at det sikkert ikke kan betale sig at låne pengene alligevel. Derfor bør du holde øje med dette.

Der findes billige lån med lave renter og det kan godt lade sig gøre at finde nogle af disse lån online – sørg for at læse vilkårene for lånet igennem, så du ved, hvad lånet indeholder. Og som beskrevet, så skal du specielt være opmærksom på ÅOP og gebyrer – så går du ikke helt galt i byen.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Lån uden renter - kan det lade sig gøre?, 10.0 out of 10 based on 1 rating