Når man skal ud og låne penge, vil langt de fleste mennesker gå efter at få billige lån med lav rente. Og det er der naturligvis den åbenlyse grund til, at man sparer en masse penge, ved at gå efter dette. Men det er måske ikke lige åbenlyst for alle, hvordan man rent faktisk får de billige lån med lav rente. Her får du nogle gode råd, som kan hjælpe dig til at træffe en beslutning.

1. Tænk dig om

Først og fremmest er det vigtigt, at du tænker dig om, når du skal låne penge. Overvej om du overhovedet har brug for pengene, eller om det er bedre at vente, indtil du har sparet pengene op, og kan betale kontakt i stedet. Nogle gange er dette en mulighed, mens man andre gange skal bruge pengene her og nu og derfor ikke kan vente x antal måneder, før man har pengene til rådighed. Desuden bør du overveje, hvor mange penge du skal låne. Lad være med at låne mere end det du skal bruge, da du bare kommer til at betale renter af det hele og dermed bliver det dyrt i den sidste ende. Der kan også være den risiko, at du bare kommer til at bruge de ekstra penge på helt unødvendige ting, som du slet ikke havde brug for.

Du ved bedst selv, hvordan din økonomi ser ud og desuden er det dig selv, der skal stå til ansvar for lånet senere, så tænk dig godt om, før du træffer en beslutning.

2. Undersøg markedet

Når du har truffet en beslutning om, at du vil låne penge, så vil det give meget god mening at undersøge markedet rigtig grundigt. Der findes mange forskellige lånemuligheder og der er stor forskel på prisen og varigheden af disse lån, så der kan være en del penge at spare. Tænk bredt i denne proces. Det er ikke nødvendigvis altid de muligheder, der ligger lige for, der er de billigste. Start med at søge på nettet, da du kan finde rigtig mange alternativer her, mens du sidder i ro og mag og koncentrerer dig om at finde det bedste lån. Der findes alt fra kassekreditter til forbrugslån, kviklån, SMS lån og meget andet og det er op til dig at sørge for, at du får det bedst mulige lån ud fra de overvejelser, du har gjort dig.

3. Spørg i banken

Når du har undersøgt lånemarkedet grundigt, så start med at spørge i din bank. Det er ingen hemmelighed, at langt de billigste lån finder du i banken. Også her vil der være flere forskellige muligheder at vælge imellem og start med at tage en snak med din bankrådgiver om, hvilket lån der passer bedst i dit tilfælde. Sørg for at forhandle om renten. Afhængigt af størrelsen på lånet, kan der være flere procenter at hente og dermed kan lånet faktisk blive endnu billigere, ende det udspil, som bankrådgiveren kommer med. Vær opmærksom på, at i langt de fleste tilfælde vil banken kræve, at du stiller en sikkerhed for, at de får deres penge tilbage. Lån uden sikkerhed er ret usædvanligt i banken, hvis lånet har en hvis størrelse. Hvis ikke du har mulighed for at stille sikkerhed, eller hvis du ikke ønsker at låne penge i banken, er der heldigvis andre muligheder.

4. Lån online

Hvis du går efter at få et lån uden sikkerhed, så er der mange lånemuligheder at vælge imellem på nettet. Her kan du få lån i flere forskellige størrelser og med forskellige rentesatser. Der er mange lånemuligheder og igen drejer det sig om at se sig godt for og undersøge markedet til bunds, før du træffer den endelige beslutning om, hvor du ønsker at låne penge. De fleste virksomheder, der låner penge ud online har desuden gode informationer om de enkelte lån og det kan godt betale sig at sætte sig godt ind i reglerne.

5. Overvej lånet en ekstra gang

Når du har været alle steps igennem og har undersøgt markedet grundigt, så kan det være en god idé at sætte dig ned og tænke lånet igennem en ekstra gang, før du træffer en beslutning. Se en ekstra gang på de informationer, som du har indsamlet og vurdér om du synes, at det lyder rimeligt, når du ser på ÅOP og den månedlige ydelse.

Det er muligt at få billige lån med lav rente og det kræver at man bruger lidt tid på at sætte sig godt ind i markedet for udlån. Hvis du gør dit forarbejde grundigt, kan der være flere procenter at spare på det enkelte lån og dette kan betyde mange penge i den sidste ende.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Billige lån med lav rente, 10.0 out of 10 based on 1 rating